Kiszivárogtak az iPhone 14 Max specifikációi

iphone 13

Az Apple az év utolsó felében újabb okostelefont dobhat a piacra, egyszerre négyet is, amik közül az egyik az iPhone 14 Max lesz. Mutatjuk, hogy milyen információk szivárogtak ki utóbbi készülékről eddig.

crypto50

Az Apple az eddig megjelent információk szerint, az idei évben elhagyja az iPhone Mini sorozatot, helyette pedig jöhet egy nagyobb kialakítás, iPhone Max néven. Az iPhone Pro Max kiadás természetesen megmarad, most a sima modell kap egy nagyobb kialakítást, ami iPhone 14 Max néven jöhet.

Az okostelefon méreteit már egy kiszivárgott képen is megtekinthetjük és már pontos méreteket is tudunk róla.

Az okostelefon állítólag egy 6,68 colos FHD+ felbontású OLED kijelzőt kaphat meg, ami 90 Hz-es képfrissítéssel fog rendelkezni. Méretben ez lehet a legnagyobb termék a sorozatban, viszont tudásban a sima iPhone 14 felett, de az iPhone 14 Pro alatt fog elhelyezkedni.

Hardveresen úgy tűnik, hogy szakít a hagyományokkal az Apple, hiszen csak a Pro variánsok kaphatják majd meg az Apple A16-os Bionic processzorát, a többi készülék pedig az iPhone 13 szériában is használt A15 Bionic processzort kaphatja meg. A RAM méret 6GB lesz, ami mellé választható lesz 128GB, 256GB vagy 512GB tárhely is, legalább is az idei szériából kiindulva.


Forrás