Kiszivárogtak az Oppo Pad 2 specifikációi

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a legújabb generációs táblagépét Oppo Pad 2 néven, amiről most szinte minden kiszivárgott. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

Az Oppo idén mutatta be az első tabletét Oppo Pad néven, de úgy tűnik hamarosan megérkezhet ennek az utódja is Oppo Pad 2 néven.

Arról egyelőre még nincs információ, hogy pontosan mikor történhet a megjelenés, de a forrás szerint arra is van esély, hogy akár decemberben bemutassák a terméket az új hajlítható kijelzős Oppo okostelefonok mellett.

oppo

Hardveresen állítólag egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 9000 fog a készülékben dolgozni, ami mellé állítólag nagy memória is fog társulni, ha tippelnünk kellene, akkor minimum 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely. A forrás kiemeli, hogy az akkumulátor kapacitása is nagy lehet, viszont sajnos még nem ismert, hogy pontosan mekkora is lesz igazából.

A kijelző specifikációi is kiszivárogtak, ami szerint a panel egy 11 colos 2.8 K felbontású LCD kijelző lesz, ami akár 120 Hz-es képfrissítésre is képes lehet. A hátlapon és az előlapon egy-egy kamera fog majd elhelyezkedni, ezeknek a felbontása egyelőre még nem ismert.


Forrás