Komoly színekben lesz megvásárolható a Oneplus 11

A Oneplus 11 állítólag már decemberben megjelenhet, ami nem lehetetlen, ugyanis rengeteg minden kiszivárgott már a készülékről. Most az tudhattuk meg, hogy milyen színben lesz elérhető.

A Oneplus már az idén bemutathatja a Oneplus 11 okostelefont, amit állítólag a Oneplus 10 Pro utódjának szántak. Utóbbi januárban mutatkozott be, de nem lennénk meglepve, ha már idén debütálna az újdonság. Sajnos pontos információt egyelőre még nem tudunk, de hamarosan ez is kiderülhet.

Ami szinte biztos az a hardver, ugyanis egy Snapdragon 8Gen2 SoC lapkát kaphat majd meg, hasonlóan a többi csúcskategóriás okostelefonhoz, amit a következő évre szánnak.

A forrás kiemeli, hogy a RAM akár 16 GB is lehet, a belső tárhely pedig 256 GB lesz. A kijelző egy 2K felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED panel lesz, ami biztosan magas minőséget fog majd képviselni.

Néhány napja egy szivárogtató már az új termékek színeit is felfedte, ami szerint az újdonság kapható lesz fekete és zöld színben. A szivárgások már azt is felfedték, hogy az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lehet, ezt pedig vezetékesen maximum 100W-al lehet majd tölteni.


Forrás