Következő hónapban érkezhet a Huawei Mate 50

mate 40 pro

A Huawei a közelgő hónapokban sok készüléket tervez piacra dobni a szivárgások szerint, így megoldódhattak a chip hiány problémák. Mutatjuk, hogy most mi érkezhet a következő hónapban.

crypto50

A kínai cég idén nagy csúszással mutatta be a Huawei P50-es szériát, ami Kínán kívül még mindig nem kapható. Napokon belül viszont az új Nova 9-es széria érkezhet meg, aminek tagjai olyan specifikációkkal érkezhetnek meg, mint a Snapdragon 778G processzor vagy a szupergyors töltés.

Egy forrás szerint, a következő hónapban viszont érkezhet a legújabb Huawei Mate széria, mégpedig az 50-es. Ez azért furcsa hír, mert addig arról lehetett hallani, hogy idén nem fog megjelenni új készülék a sorozatból.

mate

Időpontot tekintve lehet egy kiindulópont, viszont kérdéses, hogy valós-e a szivárgás. Ha igen, akkor a Bécsben tartandó október 21-i bemutatón minden bizonnyal az új terméket mutathatják be. Eddig a pletykák szerint arra lehetett számítani, hogy ekkor globálisan piacra dobhatja a P50 sorozatot a kínai cég, viszont most bővült a lehetőségek tárháza.

Megjelenéstől függően, abban biztosak lehetünk, ha kapható is lesz a Huawei Mate 50 család, csak korlátozott számban. Arról nincs szivárgás, hogy milyen specifikációkkal vagy milyen dizájnnal érkezhet a telefon. Hardveres fronton a globál verzióban Snapdragon 888 dolgozhat, ebből is az LTE variáns.


Forrás