Következő hónapban jöhet a Xiaomi Civi S készülék

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan újabb okostelefont mutathat be, ezúttal Xiaomi Civi S néven. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk az újdonságról.

crypto50

A Xiaomi tavaly év vége fele dobta piacra az első Xiaomi Civi elnevezésű okostelefont, aminek a következő hónapban megérkezhet az utódja, Xiaomi Civi S néven. Ez a sorozat leginkább Kínai specifikus, tehát nem nagyon számíthatunk arra, hogy itthon is találkozni fogunk majd a termékkel, de bármi megeshet.

Állítólag dizájnban a termék megegyezhet a Xiaomi 12 sorozatnál látottakkal, hiszen a termék vékony és karcsú lehet, emellett kamerasziget is nagyon hasonló lesz majd, ahogyan ezt a képet is láthatjuk. A hátoldalon három lencse kaphat helyet, köztük a 64 MP-es optikai képstabilizálással felszerelt főkamera.

A kijelző egy 6,55 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű LTPO AMOLED kijelző lehet, amin egy 32 MP-es szelfi kamera kaphat helyet. Az akkumulátor kapacitása állítólag 4500 mAh-es lesz, amit minimum 55W-al lehet majd feltölteni vezetékesen, a forrás szerint.

Hardveresen a már jól ismert Snapdragon 778G dolgozhat a készülékben, 12GB RAM és 256GB belső tárhely társaságában. Arról nincs hír, hogy utóbbit tovább lehet majd bővíteni, vagy sem. Pontos megjelenésről és árazásról egyelőre nincs hír, de valamikor a következő hónap elején jöhet.


Forrás