Közel 100 ezer forintos mobil gyorsulta le az iPhone XS Max-ot

Az nyilvánvaló, hogy szintetikus tesztek alapján az új iPhone-okban található A12 Bionic lapkakészletnek nincs ellenfele, de azért ezt nem minden esetben kell alapul venni.


A felhasználók szempontjából a mindennapi használat során egy-egy applikáció megnyitásához szükséges idő a mérvadó. Pont egy ilyen tesznek vetették alá az iPhone XS Max-ot és a Xiaomi Pocophone F1-et. Talán mondanom sem kell, hogy a két készülék árban eléggé távol áll egy mástól, habár mindkettő a csúcskategóriát hivatott képviselni. Az XS Max nálunk 425 ezer forinttól kezdődik, a Xiaomi újdonságát pedig akár 97 ezer forintért is beszerezhetjük. (kuponkód: 10BGF1128C)

A videón látható, hogy a Pocophone több applikációt is gyorsabban nyit meg, valamint a multitasking is sebesebben működik a kínai mobilon. Azért azt érdemes megjegyezni, hogy szinte minden esetben egy hajszálnyival van lemaradva az egyik készülék a másiktól. Egyébként ekkora árkülönbségnél nem hinném, hogy egy ilyen videó lehet a mérvadó ki milyen telefon válasszon. Mindenesetre érdekes és meglepő tesztet láthattunk.