Közel 7 hüvelykes kijelzőt kaphat a Mate 20

írta: remake

Összességében talán a Huawei P20 széria a legsikeresebb sorozat amit a Huawei piacra dobott. A P20 Pro eladásai minden rekordot megdöntöttek házon belül, ezt pedig nyilvánvalóan pozitív visszajelzés a cég részére a felhasználók felől.


Már készül is az újabb csúcsmobil a Mate 20, ami várhatóan valamikor novemberben fog bemutatkozni. A phabletről friss infók érkeztek Dél-Koreából, állítólag a Samsung Display fogja készíteni a Mate 20 kijelzőket, amik 6,9 hüvelykes AMOLED panelek lesznek. Valamikor az utolsó negyedévben indulhatnak be a gyártósorok, úgy tudni hagyományos lapos kijelzőkről van szó.A Huawei zászlóshajója lehet a legnagyobb képernyővel rendelkező eszköz a felső kategóriában. Mivel a Galaxy Note 9 esetében 6,38 hüvelykes, a legnagyobb iPhone-nál 6,46 hüvelykes kijelzőt említettek. A Huawei döntésének nyilvánvalóan köze van a hazai piaci helyzethez, hiszen Kínai vásárlók körében egyre inkább az óriási megjelenítő a befutó. Nem szabad elfelejteni, a Mate 20-ból több variáns is érkezhet, amik között akár méretben is lehet kis különbség.

A képen a Mate 10 Pro
A képen a Mate 10 Pro

A készülék további specifikációiról még nem sokat tudni, az borítékolható, hogy az újdonság a Huawei saját fejlesztésű Kirin 980 lapkáját kapja, ami már az AnTuTu-nál is futott egy kört. Ahogy közeledik az ősz, egyre több infó érkezik majd a Mate 20-ról, ha nem szeretnél lemaradni róluk kövess minket a Facebook-on.

forrás: gsmarena