Közeli képen a Pixel 4 kamerarendszere

pixel-4-cover

A Pixel 4 megjelenése még egy kicsit odébb van, viszont az elmúlt időszakban több érdekes dolgot is megtudhattunk róla a Google-nek köszönhetően, és most újabb képeken tűnt fel az eszköz.


Még nem tisztázott, hogy mikor is fogunk megismerkedni a Pixel 4-gyel és Pixel 4 XL-lel, de ha a korábbi Google készülékek bemutatójának dátumaiból indulunk ki, akkor október-novemberre várhatjuk a mobilokat. A Google által egy korábban megosztott videó alapján, sokan november 11-re várják a show-t, ahol leleplezik a keresőóriás újdonsült telefonjait, persze ez még nem biztos. A Pixel 4 a napokban újabb képeken tűnt fel, bár ezek most nem a Google-től származnak, ennek ellenére megerősítik a korábban látottakat.

pixel-4-kamera-1

A mobiltelefon kiegészítőket gyártók hónapokkal egy adott modell bemutatója előtt megkapják a készülékek paramétereit, nincs ez másképp a Pixel 4 széria esetében sem. Mint azt már tudjuk, a szeptemberben érkező iPhone modellekhez hasonló dizájnt kaphat a Pixel 4 kamerarendszere. A három kamera szokatlan módon nem egymás alatt függőlegesen, vagy mellett vízszintesen helyezkedik majd el, hanem egy háromszöget bezárva kerülnek egymás mellé, így pedig egy méretes kameraszigetet kapunk a hátlapra.

pixel-4-kamera-2

A három modul közül az egyik lesz a főkamera, ami mellett egy telefotó és egy ultraszéles látószögű szenzor kap majd helyet, ezek alatt pedig a vaku látható. Bővebb infót a kamerás képességekről még nem tudunk. Azonban ha abból indulunk ki, hogy az eddigi egy kamerás Google telefonok milyen kitűnő képeket készítettek a Pixel 4 nagyon erős lehet ezen a téren, a maga három kamerájával.

 

1 hozzászólás

Comments are closed.