Különleges dobozban jön majd a Lenovo Legion

lenovo-legion-cover

Újabb információk érkeztek a Lenovo hamarosan érkező gamer mobiljáról, mutatjuk most mit tudtunk meg a hamarosan érkező készülékről.

A Lenovo ebben a hónapban tervezi bemutatni első játékokra szánt telefonját. Az eddig csak Lenovo Legion-ként emlegetett eszközről már rengeteget hallottunk és több fotót is láttunk. Most egy új promóciós kép és egy videó is érkezett az eszközhöz. A kép szerint a készülék kettős haptikus motorral lesz felszerelve. ezzel szeretnék a játékélményt még tökéletesebbre csiszolni. Állítólag kettős x tengelyű motorokat kap majd a Legion, amik játék közben olyan rezgések leadására lesznek képesek amivel eddig más mobilnál nem találkoztunk.

lenovo-legion-1

Jött egy videó is, ezen a telefon dobozát láthatjuk. Ugyan minőségben egy kicsit gyenge a közel egy perces felvétel, de azért a lényeg látszik rajta. Azt azért le kell szögezni, hogy valószínűleg az alapmodell nem kap majd ilyen csomagolást, csak a legdrágább változat jön ilyen dobozban. A Lenovo-t ismerve azért tudjuk már, hogy egy kicsit szeretnek hantázni. Korábban már láthattunk egy másik képet is egy teljesen más dobozról. Valószínűleg már csak annak is örülhetünk ha a kettő közül legalább az egyik forgalomba kerül.

Külsőre egyébként úgy néz ki mintha egy kisebb páncélszekrényben jönne a mobil. Ennek elején a Lenovo Legion logo-t láthatjuk. A videóban benne helyezték el a Legion mobil tartozékokkal teli dobozát. A képkockákon látható úriember ki is csomagolja azt. Viszont láthatóan nem az a telefon van benne amit vártunk. Feltételezhetően a Lenovo poénnak szánt ezt a videót. Így élőben ezúttal sem tekinthettük meg első gamer telefonjukat. A bemutató pontos időpontja még nem ismert, de az már biztos, hogy ebben a hónapban rántják le róla a leplet.