Különleges mobilt mutat be jövő héten a Huawei

huawei-cover

A kínai gyártó október 17-én egy olyan mobil bemutatására készül amilyet már rég óta sokan várnak, remélhetőleg tényleg azt kapjuk amire számítunk.


A Huawei megosztott egy új promóciós képet a napokban, ami igen erősen egy új termékcsalád bevezetésére utal. Az újdonság bemutatója az eddigiek alapján október 17-én Franciaországban lesz, ebből adódóan egy francia betűkkel tarkított posztert kaptunk. A megosztott képen egyébként azt olvashatjuk, hogy egy új okostelefon termékcsalád fog érkezni, illetve az ehhez tartozó dátumot láthatjuk. A kép alapján egy régóta várt, keretek vagy kávák nélküli teljes kijelzős mobilra számíthatunk. Tehát egy olyan megoldással állna elő a Huawei, amire eddig még (tőlük) nem volt példa.

A látottak szerint semmiféle kamerasziget nem fog belerondítani a kijelzőbe, bár a jobb oldalt felül megcsillanó fény utalhat akár egy kameralyukra, de az is lehet, hogy egy kijelző alá épített kameráról van szó. Mint tudjuk ezen már más gyártók is dolgoznak, ezért megvan rá az esély, hogy a Huawei-nek is sikerült tökéletesre fejlesztenie egy hasonló modult és benne van a pakliban, hogy a konkurenciát beelőzve elsőként ők dobhatják majd piacra ezt a fajta megoldást. A különleges készüléket illetően eddig a fent látható promóciós képen kívül semmit nem tudunk. Tehát úgy tűnik, hogy a jövő hét szerdát mindenképp fel kell írnunk a naptárban, mert elég ígéretesnek tűnik a Huawei érkezőfélben lévő eszköze.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.