Láttál már telefonokból épített zongorát?

Nem tudni honnan jött az ötlet a OnePlus-nál, hogy az új csúcsmobiljukból zongorát építenek, de úgy tűnik erre a célra is tökéletesen megfelelt a 7T Pro.

Manapság rengeteg mindenre lehet használni egy okostelefont, de telefonból készül zongorát még nem láthattunk. Összesen 17 darab OnePlus 7T Pro-t fogtak be erre a feladatra, a készülékeket a hangszer billentyűinek helyére pakolták, közvetlenül egymás mellé. Ehhez pont jól jött a kávamentes dizájn és a 90 Hz-es képfrissítési technológia nélkül nem sikerülhetett volna a dolog, – írja hivatalos sajtóközleményében a OnePlus. Ezt az érdekes hangszert az elkövetkezendő napokban több európai nagyvárosba is elviszik, Londontól-Helsinkiig. Egy tehetséges zongorista, Karim Kamar ül majd a “billentyűk” mögött, és számot is lehet tőle kérni.

Több kutatás is kimutatta, hogy a zene közelebb hozza egymáshoz az embereket, új barátságokat hozhat létre, segít elmélyíteni az egymás közötti kapcsolatot és zenehallgatás közben az agyunk endorfint termel. – írják a OnePlus európai fórumán.