League of Legends változatot kap az Oppo Find X2

find-x2-lol-cover

A League of Legends születésnapjának alkalmából hamarosan egy különleges kiadásban is beszerezhetjük az Oppo Find X2 készüléket.

Valószínűleg a gamerek köreiben nehezen találnánk olyan személyt aki ne hallott volna a League of Legends-ről. Talán kevesen tudják, de a ma is nagyon népszerű játék idén október 27-én ünnepli a 11. születésnapját. Ennek köszönhetően az Oppo úgy döntött, hogy piacra dobja a Find X2 egy egyedi gyártású LoL-os kiadását. A készülékről egyébként korábban már lehetett hallani, de az első képek még csak most érkeztek róla meg. Láthatóan a hátlapot teljesen átformálták a mobil széle és a kamera körül a játékban is látható dizájnelemeket figyelhetjük meg. A hátlap közepén pedig a 2020-as szezon világbajnokság Words 2020 emblémája díszeleg, ez egyébként a 2020-as LoL esports idei zárása lesz.

Az előlaphoz nem nyúltak, de a kijelző körüli kereten azért vissza köszön a hátlapon lévő aranyozott keret. A pletykák szerint ez a változat fixen 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel lesz beszerezhető. A hardvereken egyébként nem változtatott a gyártó, tehát maradt a Snapdragon 865 rendszerchip és a hátlapon lévő három darab kamera valamint a kijelző sem lett kisebb vagy nagyobb.

A készülék fotói mellé egy plakátot is kaptunk, amiből megtudhattuk, hogy október 19-én lesz az Oppo Find X2 League of Legends változatának bemutatója. Feltételezhetően csak korlátozott példányszámban kerül majd forgalomba, ezért azoknak akik szeretnének beszerezni egy ilyet minél előbb érdemes lesz rá lecsapniuk.