Lebukott a Huawei Nova 5T Pro

nova-5t-cover

A Huawei hamarosan bemutatja a Nova 6 szériát, de úgy tűnik, hogy még az előző generáció is tartogat nekünk meglepetéseket.


Idén augusztusban mutatta be a Huawei a Nova 5T készüléket, majd rövid várakozást követően végre november elején itthon is beszerezhető lett. Annak ellenére, hogy december 5-én már érkezik a Nova 6 széria, a Huawei még lát potenciált a Nova 5 sorozatban is, legalábbis erről árulkodnak a most kiszivárgott információk. A Google Android Enterprise támogatási oldalán ugyanis felbukkant a Nova 5T Pro és a weboldalnak köszönhetően a hardverspecifikációk egy részére is kaptunk rálátást.

huawei-nova-5t-pro

A Google oldala szerint a Nova 5T Pro 5,5 hüvelykes megjelenítővel fog érkezni. Rendszermemóriából az Android Enterprise szerint 8 GB-ot kapunk, míg a tárhely 128 vagy 256 GB-os lehet. A mobilról egyébként képet is tettek közzé, igaz ezen csak a készülék eleje látható. Első ránézésre nagyon hasonlít az alap Nova 5T-re, viszont utóbbit csak 128 GB-os tárolóval tudjuk megvásárolni, nincs 256 GB-os verzió. A megjelenéssel kapcsolatban még semmit nem tudni, valószínűleg ha a támogatási oldalon feltűnt az eszköz akkor már nem kell rá sokat várnunk.

Megérkezett a Huawei Nova 5T, mutatjuk mennyi az ára

Újabb Huawei mobilra futott be az Android 10

FORRÁSAndroid Enterprise
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.