Lencsevégen a Huawei Mate 10 Pro!

Már csak 11 napot kell várnunk a Huawei Mate 10 termékcsalád bemutatójáig, mivel az esemény időpontjához egyre közelebb vagyunk, ezért sorra szivárognak ki a fotók a készülékekről, most a Mate 10 Pro volt a soros, amit két rosszabb minőségű fényképen tűnt fel.


A most felbukkant képek a Weibo oldalán tűntek fel, ugyan nem tejes egészében láthatjuk a modell előlapját, de megállapíthatjuk, hogy nem sok kávát hagyott a gyártó, mint ahogy azt már a korábban kiszivárgott renderképeken is láttuk. A hátlap már teljes egészében megmutatkozik, itt láthatjuk az ujjlenyomat olvasót és felette a két lencsét melyek úgy hírlik, különösen nagy fényerejű f/1,6 rekeszértékkel bírnak majd.

A Huawei Mate 10 Pro biztosan a szuper intelligens Kirin 970 rendszerchipet fogja kapni, 6 GB rendszermemória kíséretében. A megjelenítő az elődökhöz hasonlóan ezúttal sem lesz kicsi, mivel 5,9 hüvelykes AMOLED panellel érkezik majd az újdonság és elméletileg már a dobozból Android Oreo rendszerrel csomagolhatjuk ki. Egyenlőre még nem tudni, hogy a bemutatót követően mikor foghatjuk majd kezünkben, de a kínai gyártót ismerve nem kell majd rá sokat várnunk.