Lencsevégre kapták az érkezőfélben lévő Redmi Note 10-et és dobozát

Két március elején érkező Redmi telefon dobozát is lefotózták, amiken láthatók a készülékek, mutatjuk hogyan fog kinézni ezek a modellek.

Egy ideje már folyamatosan érkeznek a hírek a Redmi Note 10 sorozatot illetően. Sőt már maga a gyártó is elkezdett információkat szivárogtatni a mobilokkal kapcsolatban. Ennek köszönhetően tudjuk azt, hogy március 4-én mutatja majd be a Redmi a Note 10 szériát és három modellről rántják majd le a leplet. Annak ellenére, hogy a gyártó már elárult több apróságot a telefonokkal kapcsolatban, még mindig vannak tisztázatlan részletek a hardverspecifikációkat illetően. De egy most napvilágot látott fotónak köszönhetően kaptunk ezekre egy kis rálátást. A következő képen a Redmi Note 10 dobozát tekinthetjük meg:

Ennek köszönhetően kiderült, hogy a Redmi Note 10 Full HD+ felbontású AMOLED megjelenítővel fog debütálni és 48 megapixeles lesz a hátlapon lévő elsődleges szenzor. Bár a kép nem a legjobb minőségű, de a dobozon lévő fotóból megtudhattuk azt is, hogy a szelfikamera a megjelenítő felső sávjában középen található. Valamint (ha minden igaz) a hátlapon összesen négy kamera lesz elhelyezve.

A napokban egyébként a Redmi Note 10 Pro dobozáról is kiszivárogtattak egy képet. Ez ugyan nem árul el semmit a hardverspecifikációkkal kapcsolatban mint a fenti fotó, de legalább a dizájnt leleplezte. A hátlapon lévő kamerasziget hasonló mint amit a Redmi K40 esetében láttunk, de szerencsére nem teljesen ugyan az. Azt már tudjuk, hogy Snapdragon 750G processzor lesz majd a Redmi Note 10 Pro-ban és elvileg a 108 megapixeles hátlapi kamerát is megfogja kapni.