Lenyűgöző teljesítményt ért el a legdrágább Galaxy S10 Plus

írta: Robi

Már csak öt napunk van a Galaxy S10 trió bemutójáig, a hamarosan debütáló mobilokról mondhatni mindent tudunk. Most pedig a legerősebb S10 Plus is megmutatta erejét.


A Samsung Galaxy S szériájának legújabb tagjai korábban már megvillantották teljesítményüket a népszerű benchmark applikációk tesztjein. Most pedig a “csúcs” Galaxy S10 Plus is futott egy kört az AnTuTu-nál és a Geekbench-nél és bizonyította, hogy mire képes. Ez a modell 1 TB belső memóriával és 12 GB RAM-al rendelkezik, tehát memóriából semmilyen téren nem szenved hiányt.

Mindkét applikáció tesztjén az SM-G975F típusszámú eszközt tették próbára, ez a készülék a Samsung új Exynos 9820 lapkájával rendelkezik. Az Androidos mobilok között igen jó eredményt produkált, ugyanis az AnTuTu-nál 326.185 pontot sikerült begyűjtenie, a Geekbench tesztjén pedig 4450 pontot az egymagos és 9753 pontot a kétmagos megmérettetés során. 

Az AnTuTu minden hónapban közzéteszi a legerősebb mobilok listáját, melyet a múlt hónapban a ZTE Nubia Red Magic Mars vezetett 320.464 ponttal, vagyis egész jónak mondhatók a fenti eredmények. Azért érdemes lesz a márciusi AnTuTu TOP10 listáját is megtekinteni mert a Lenovo Z5 Pro GT már 371.273 pontot is begyűjtött, illetve a február vége elég erős lesz a mobil piacon mivel több telefon is érkezik, ami igencsak megkavarhatja a vizet.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.