Letölthetőek a OnePlus 8T Cyberpunk Edition háttérképei és ikonjai

Már párszor elhalasztották az év egyik legjobban várt játékénak beharangozott Cyberpunk 2077-et, de most úgy tűnik, hogy decemberben mégis meg fog érkezni és most a mobilunkon is hangolódhatunk rá egy kicsit.

A OnePlus november 2-án jelentette be Kínában a OnePlus 8T Cyberpunk Limited Edition nevű készülékét. A nevéből adódóan a telefont a decemberben érkező Cyberpunk 2077 játék ihlette. A mobil hardverén semmit nem változtattak az alap OnePlus 8T-hez képes. Kívülről viszont van bőven különbség az alapmodell és a Cyberpunk Limited Edition között. Ugyan a megjelenítőhöz nem nyúltak, de a hátlap teljes mértékben megváltozott. A kameraszigetet a telefon egyik szélétől a másik széléig kihúzták és oda helyezték a 2077-es dátumot. Továbbá a modell alsó részén láthatjuk a Cyberpunk logót.

A fentieken kívül természetesen Cyberpunk hátterek és ikonok is járnak a mobilhoz. Ezeket most a kínai felhasználók elérhetővé tették mindenki számára. Az ikoncsomagot egyszerűen beszerezhetjük, az alábbi linken. Viszont a hátterek közül nem érhető el mind, mivel van több ami videó formátumban van. Ezért jelenleg egyet tudunk használni, ami ezen a linken tölthető le. Azt azért nem árt megjegyezni, hogy az ikoncsomag nem hivatalos helyről származik, hanem egy harmadik féltől való applikációnak köszönhetjük, ami telepíteni is kell. Ami azt jelenti, hogy nem árt vele vigyázni, nehogy nem kívánatos dolgokat is tartalmazzon.