LG Folder 2: nyomógombos kagylómobillal állt elő az LG

folder-2-cover

Egy szétnyitható, nyomógombos okostelefonnal állt elő az LG. Mutatjuk milyen lett a cég legújabb mobiltelefonja az LG Folder 2.


Az LG mindig képes meglepi minket valamivel. Bár a cég mobilos részlege nem a fénykorát éli, de ettől függetlenül mutatnak be telefonokat, sőt az érkezőfélben lévő LG Velvet nagyon érdekesnek is tűnik. Tegnap viszont egy egészen más mobillal álltak elő, ez a készülék LG Folder 2 néven érkezett. Valószínűleg sokaknak ismerős lehet a név és egy az elődmodellhez hasonló mobilt is mutatott be az LG. A készülék kagylótelefon dizájnt kapott, de azért nem teljes mértékben úgy kell ezt elképzelni mint a Galaxy Z Flip esetében. Itt az egyik oldalra kijelzőt, míg a másikra nyomógombokat kapunk.

folder-2-2A megjelenítő egyébként 2,8 hüvelykes QVGA kijelző. A számítások elvégzéséről Snapdragon 210 processzor gondoskodik, ami mellé 1 GB RAM-ot pakolt az LG. A fentiek tükrében természetesen kamerában sem egy erős készüléket kapunk. A hátlapon lévő SOS gomb mellett egy 2 megapixeles kamerát találunk. Az SOS gombra visszatérve azonnali hívást indíthatunk el ha megnyomjuk. Egymás után háromszor megnyomva pedig SMS-ben elküldi a tartózkodási helyünket egy megadott számra.

folder-2-1

A Folder 2 egyébként 127 grammot nyom a mérlegen. Adott a WiFi, 4G és Bluetooth támogatása. Az üzemidőről egy 1470 mAh-s akkumulátor gondoskodik. Fekete és fehér színben egyelőre csak Dél-Koreában kapható. Az ára alapján nem biztos, hogy itthon népszerű lesz, ugyanis 150 eurót vagyis átszámítva 52 ezer forintot kérne érte. Erre pedig szokás szerint rájönnek még a jó magyar adók is.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.