LG Wing: videón ahogy darabokra szedik az LG különleges mobilját

lg-wing-cover

Zack Nelson egy körülbelül tíz perces videón szemlélteti, hogy milyen is szétszedve az LG napokban bemutatott mobilja, a Wing.

brave_banner_3_gsmring

Az LG Wing szeptember közepén debütált az ez idő alatt eltelt pár nap pedig pont elég volt arra, hogy a készüléket többen is leteszteljék. Valószínűleg a többséget az izgatja, hogy mégis mennyire bírja a mindennapi használatot az eszköz mechanikája. A gyártótól egyébként már megtudtuk, hogy elvileg 200 ezer elfordítást bír ki a telefon, ami egy 5 éves intervallum esetében napi 100-at jelent. Valószínűleg egy átlagfelhasználó ennyiszer sem fogja egy nap alatt elfordítani a Winget, tehát meg kell hagyni ez a szám egész jól hangzik. Ettől függetlenül persze még meg van rá az esély, hogy más alkatrész vagy alkatrészek használódnak el majd közben.

Gyaníthatóan sokak fantáziáját izgatja, hogy miképpen működik a mechanika ami az LG Wing kijelzőit egymástól elforgatja. Így volt ezzel Zack Nelson is akinek a neve ismerős lehet a JerryRigEverything nevű YouTube csatornáról. Igen, arról a fiatalemberről van szó aki a telefonok strapabíró képességét szokta tesztelni. Most azonban nem egy újabb szétkarcolós, felgyújtós elhajlítós videót kaptunk, hanem kamerák előtt darabokra szedte az LG Wing-et. Az LG láthatóan nagyon jó megtervezte a Wing mechanikáját. Már csak az a kérdés, hogy mennyire fogja majd bírni a mindennapi használat során.

Ha még többet szeretnél olvasni a Wing-ról, nézd meg bemutató cikkünket.