Limitált kiadású Samsung Galaxy Watch 3 órák érkeztek

A Samsung többször működik együtt dizájner cégekkel és nagyobb márkákkal. A Samsung Galaxy Watch 3 eladás növekedését remélve most, egy újabb kiadás érkezhet a készülékből.

A Samsung Galaxy Watch 3 a tavaly évben jelent meg, ami nagy sikernek örvend világszerte. Samsung felhasználók számára 2021 február óta elérhető az EKG és vérnyomásmérő funkció. Az óra az alapkiadásban rozsdamentes acél anyaghasználattal és bőr szíjjal érkezett.

A Samsung most a Tous spanyol divatékszer gyártó céggel állt össze egy speciális kiadás létrehozása érdekében. Az új órák a 41 mm-es méretben lesznek elérhetőek a Wifi-s verzióban feketében és rózsaszínben. A szíjakon Tous medve logó dombor minta található meg, emellett a speciális kiadású órákon 18 egyedi Tous óraszámlap érhető el.

Az okosórákat Spanyolországban a Tous üzleteiben vagy online is meglehet vásárolni potom 390 euróért. Ugyan ezek az órák Portugáliában 400, az Egyesült Államokban pedig 495 dollárba kerülnek. Nem ez az első alkalom, hogy együtt működik a Tous márkával a Samsung, hiszen még a Samsung Galaxy Watch-nál is érkezett külön kiadás az órákból.

Magyarországi megjelenésről nincs hír.

Forrás