Limitált kiadású Starbucks tokok éreznek a Samsung Galaxy S22 szériára

A dél-koreai vállalat készülékeire a napokban a Starbucks a Samsunggal együttműködve egyedi tokokat dobott piacra. Mutatjuk, hogy mit tudunk ezekről.

A Samsung az utóbbi időben egyre több együttműködésben van benne, de sajnos nagyrészt az ilyenkor létrejött termékek többnyire csak Dél-Koreában érhetőek el, vagy csak nagyon korlátozott számban a nagyobb piacokon.

Ez a mostani tartozékoknál is így van, hiszen a dél-koreai Starbucks hivatalos áruházán lesznek majd megvásárolhatóak a termékek.

Az új tokok június 28-tól érhetőek el, a Samsung Galaxy S22 sorozatra és a Samsung Galaxy Buds 2 vezeték nélküli fülhallgatóra. Mindegyik készülék kicsit különböző tokot kapott meg, hiszen a Samsung Galaxy S22 és Samsung Galaxy S22+ esetében egy Starbucks logóval ellátott hátlapi zöldtok, vagy egy „Számold meg a csillagokat a galaxisodban” feliratú tok választható, míg a Samsung Galaxy S22 Ultra esetében egy pánttal és Starbucks számlával ellátott tok válaszható.

A Samsung Galaxy Buds 2 fülhallgatóhoz egy csésze alakú és egy visszafogottabb zöld tok érhető el, ami kompatibilis a Samsung Galaxy Buds Live és Samsung Galaxy Buds Pro készülék töltőtokjához is, hiszen azok mérete megegyezik. Mindegyik tok környezetbarát anyagokból készült, erre a forrás fel is hívja a figyelmet.


Forrás