Limitált szériás eszközzel gyarapodhat a OnePlus 7 sorozat

oneplus-mclaren-cover

A OnePlus szeptember végén mutatta be legújabb csúcsmobilját, de úgy néz ki két nap múlva megint készül valamire a gyártó, amiből most egy kis ízelítőt is kaptunk.


A OnePlus szeptember 27-én rántotta le a leplet a OnePlus 7T-ről, de október 10-re ismét terveznek egy rendezvényt. Sokan a OnePlus 7T Pro-t várják a két nap múlva lezajló show-ra, de még mindig nem jelenthetjük ki biztosan, hogy valóban erről a mobilról lesz szó. Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója elég gyakran szokott árulkodni a cég érkezőfélben lévő eszközeiről. Ezúttal Twitter oldalán osztott meg egy bejegyzést, de elég titokzatos maradt. A képen csak egy karbon borítású doboz egyik oldalát láthatjuk, szélén egy narancssárga csíkkal.

Ez a dizájnelem sokaknak ismerős lehet, a tavaly bemutatott OnePlus 6T McLaren Edition érkezett hasonló színekben. Ehhez a mobilhoz egy gyárilag karbon hatású tokot kaptunk, illetve a készülék szélei hasonló narancssárga árnyalatúak voltak. A bejegyzést követően rögtön szárnyra kapott az a pletyka, hogy október 10-én a OnePlus 7T Pro McLaren Edition is szerepet kaphat a rendezvényen. Már a OnePlus Instargram oldalán is feltűnt egy rövid videó, ami még jobban utal a McLaren Edition érkezésére, már csak az a kérdés, hogy valóban bemutatják-e a 7T Pro-t, vagy pedig az alap OnePlus 7T kapja meg a limitált szériás változatot.