Limitált változat jön az iPhone 12-ből 1,7 millióért

Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni mennyire kelendőek a Caviar méregdrága telefonjai. Az orosz cég még nem szűnt meg, bizonyára van egy szűk kör aki tőlük vásárol. A rengeteg aranyból és gyémántból készült modell mellé most jön egy újabb, ami a SpaceX-hez és Elon Must-hoz köthető. 

Az iPhone 12 széria még meg sem jelent, de a Caviar által vizuálisan felturbózott variánsok már előrendelhetőek a vállalat weboldaláról. Több modell is létezik, a legújabb egy apró darabot is kapott a SpaceX egyik rakétájából. A mobil témája természetesen a Mars utazás, bónuszként pedig Elon Musk aláírását is megtaláljuk a hátlapon. Talán mondani sem kell, hogy ez a készülék csak külsőben különbözik majd egy sima iPhone 12-től. A magas ár annak tudható be, hogy meglehetősen limitált számban kerül majd forgalomba és aki ilyet vásárol azért csak a történelem egy darabkáját tarja majd a kezében, legalábbis ha sikerült Musk-nak megvalósítani a Mars-sal kapcsolatos terveit.

Már az 5830 dolláros kezdőárból is ki lehet következtetni, hogy nem az átlagembereknek készült a telefon. Forintba átváltva 1,7 milliót kérnek a különleges darabért, ami egyáltalán nem tűnik jó biznisznek. A Caviar kínálatában van közel 7 millió forintos iPhone 12 Pro is, ott talán indokolt a magas ár hiszen arannyal és gyémánttal van bevonva a burkolat, ez a SpaceX-es kiadás viszont csak titánból készült.