Májusban érkezhet az új Honor csúcsmobil

Az idei évben a Honor nem mutatott be olyan készüléket, amit a globális piacon indított volna el. Egyedül a Honor V40 széria jelent meg Kínában. A Huawei és a Honor szétválása óta ez lehet az első globális piacra szánt mobiltelefon a cég kínálatában.

Joggal lehetett feltételezni, hogy a cég egy globális Honor 40-es modellt fog indítani a V40-es számozást tekintve. Viszont egy új szivárogtatás alapján kiderült, hogy a Honor 50-es széria fog bemutatkozni a következő hónapban. Részletek is derültek ki a készülékről, mégpedig a kamera dizájn és elrendezés.

A készülék tervrajzát tekintve láthatjuk, hogy nagyon hasonlítani fog a Huawei P50 sorozat dizájnjára. Az is kivehető a képből, hogy a felső kamera körben egy lencse helyezkedik el, míg az alsóban két darab. A két kör között pedig egy LED vaku látható.

A kamera tulajdonságairól még nincs hír, se a többi specifikációról! Az, hogy Google szolgáltatásokkal érkezik-e a mobil valószínűleg a bemutatás előtt fog kiderülni amint többet megtudunk, látni fogjátok az oldalon.

Forrás

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.