Már a kapuban áll a Realme 10 sorozat

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a Realme 10 sorozatot, amiről újabb információt tudhattunk meg. Ezúttal egy tanúsítványban jelentek meg a készülékek.

A Realme idén több okostelefont is tervez még bemutatni, ezek közé tartozik a Realme 10 és Realme 10 Pro+ okostelefon is, amik egy kínai tanúsítványban tűntek fel, amiből több mindent megtudhattunk.

Sajnos pontos bemutatási dátumot egyelőre még nem tudunk, de az új információk arra engednek következtetni, hogy akár már heteken belül a boltok polcain lehetnek az új termékek, persze csak Kínában, nem globálisan.

A megjelent képek alapján kiderült, hogy a Pro+ modell ívelt kijelzővel fog rendelkezni, ami a forrás szerint egy 120 Hz képfrissítésű ívelt OLED panel lesz, míg a sima Realme 10 lapos kijelzővel érkezhet. Továbbá azt is tudni lehet, hogy a hátlapon mindkét készüléknél 2 kamera szerepel, a Pro modellnél a főkamera pedig egy 50 MP-es OIS stabilizálással rendelkező lencse lesz.

Azt is tudni lehet, hogy az akkumulátor mindkét esetben 5000 mAh-es lesz, a sima modellnél a maximális töltési sebesség 33W, míg a Pro kiadásnál 67W. Hardveresen pedig a Realme 10 egy MediaTek Helio G99-et kap meg, míg a Realme 10 Pro+ egy MediaTek Dimensity 1080-at.


Forrás