Már a Samsung Galaxy Tab S8 szériára is elérhető az Android 13

A dél-koreai vállalat jelentős tempóban küldi a frissítéseket a készülékeire, amit jól mutat, hogy az első táblagépek is megkapták az Android 13-as rendszert.

Az Android 13-as rendszer már nagyon sok okostelefonra megjelent, de még mindig van olyan gyártó, aki nem frissítette le készülékeit. Persze vannak olyanok is, akik őrült tempóban frissítik a termékeiket, ilyen a Samsung is.

A nagyvállalat már a legtöbb prémium kategóriás csúcskészülékére kiadta a legújabb verziót, emellett a Samsung Galaxy A széria több tagján is már a legújabb felület található meg.

Ez még nem minden, ugyanis a napokban megjelent információk szerint már a Samsung Galaxy Tab S8 széria tagjai is megkapták a frissítést. Itt mindegyik modellre elérhető már a One UI 5.0, így a Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8+ és a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra készüléket használók is elérhetik a szoftverfrissítés fül alatt a frissítést.

Az új csomag nem csak az új felületet tartalmazza, hanem több, mint 50 biztonsági rést betöltő frissítést is, ami biztosítja azt, hogy ne tudják ellopni a felhasználók adatait.


Forrás