Már biztos a 120W-os töltés a Xiaomi Redmi Note 11 szériánál

xiaomi

Már megírtuk nektek, hogy a Xiaomi a napokban bemutathatja a legújabb szériás Redmi Note 11 készülékeit, amikről már szinte minden kiszivárgott. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Most már hivatalos, hogy október 28-án érkezik a legújabb Xiaomi Redmi Note 11 sorozat. A Note szériából idén ez már a második kiadás, hiszen év elején jelent meg a Redmi Note 10 széria is. Ahogy az lenni szokott kamerás képességekben erősek lesznek az újdonságok, most viszont ezekhez még hozzá csatlakozik a töltési sebesség.

A legtöbb kínai gyártó jelenleg azon versenyzik, hogy ki nyújthatja a leggyorsabb töltési sebességet a felhasználók számára, amiből a nagyok (Samsung, Apple) kimaradnak. Legutóbb a Xiaomi 11T Pro készülék jött 120W-os töltési sebességgel, ami 19 perc alatt feltölti 0-100%-ra az akkumulátort.

xiaomi

Most a pletykák és a plakátképek alapján a Xiaomi Redmi Note 11 széria is megkapta ezt a gyorstöltést, viszont arról még nincs pontos információ, hogy melyik modellek. Hardveresen MediaTek processzor dolgozhatnak a készülékekben, mégpedig a Dimensity 920-as lapka. Szoftveresen pedig Android 11-et kaphatnak a felhasználók. Hivatalos árazásról egyelőre még nincs hír, de szerintünk drágább lesz, mint az előd széria.


Forrás