Már biztos, hogy a Xiaomi Mi 9T Pro valójában egy Redmi K20 Pro lesz

Eddig elég zavarosak voltak az infók a június 12-én bemutatkozó Xiaomi Mi 9T Pro-val kapcsolatban, a napokban azonban járt az eszköz a Geekbench-nél ami így gyorsan le is tisztázta, hogy mégis milyen telefonról van szó.


Már hivatalos forrásból is tudjuk, hogy a Xiaomi Mi 9T Pro a jövő héten fog bemutatkozni, ezt egyébként a gyártó erősítette meg saját Twitter csatornáján. Arról már korábban is hallhattunk pletykákat, hogy ez a telefon valójában a múlt hónap végén bemutatott Redmi K20 Pro lesz, egy picit újragondolt dizájnnal, nem mintha a K20 Pro-nak ebben lenne szégyellnivalója mivel egy nagyon egyedi és trendi hátlapot kapott. Az már a korábban kiszivárgott képek alapján egyértelmű volt, hogy a hátlap nem ugyan az lesz mint a K20 Pro esetében, mivel a kamerák középről balra költöztek és a Mi 9T Pro-t a mostanában megszokott színátmenetes borítással kapjuk.

A napokban járt a Geekbench-nél is a Xiaomi Mi 9T Pro, aminek köszönhetően a hardverspecifikációkat is megtudtuk. Az adatlapban látható processzor információk alapján elmondhatjuk, hogy ugyan az a processzor lesz benne mint a Redmi K20 Pro-ban, tehát borítékolható Snapdragon 855 lapka. Az említett eszköz 8 GB memóriával rendelkezett, de ebből biztosan lesz más opció is. A teszten közel azonos eredményt ért el a Xiaomi Mi 9T Pro, mint a Redmi K20 Pro, bár utóbbi egy hajszálnyival jobban teljesített.