Már biztos, hogy februárban jön a Redmi K40 széria

redmi-k40-cover

Már biztos, hogy egyre közelebb van a Redmi K40 modellek bemutatója, mivel a vállalat vezérigazgatója közzétett egy bejegyzést a sorozattal kapcsolatban.

Miután a Redmi “függetlenné” vált a Xiaomitól két csúcsmobilt mutatott be. Ezek közül az egyik a Redmi K20 Pro (Mi 9T Pro) volt, a másik pedig a Redmi K30 Pro, amit Poco F2 Pro néven értékesítettek a globális piacokon. Most miután a Xiaomi Mi 11-et, a világ első Snapdragon 888 processzorral ellátott mobilját bejelentették a Redmi is megerősítette az eddig csak pletyka szinten felmerült Redmi K40 termékcsalád érkezését és azt is megtudtuk, hogy Snapdragon 888 processzorral jönnek a mobilok, legalábbis az egyik biztosan.

Lu Weibing a Redmi vezérigazgatója egy Wiebo bejegyzésben több érdekességet is elárult a Redmi K40 szériáról. Ezek szerint több mint 4000 mAh-s akkumulátorral fognak jönni a modellek és már 2999 jüanos, vagyis átszámítva 137 ezer forintos ártól kezdődik az árazás. Ami természetesen itthon jóval több lesz majd. Lu elég érdekesen fogalmaz a kijelzőket illetően, fordítás szerint drága megjelenítőket említ, ami jelentheti azt is, hogy AMOLED technológát használnak majd a gyártás során, de a képfrissítésre is utalhat, ez utóbbi 144 Hz-es panelokat is jelenthet. Tehát ezen téren nem igazán lettünk okosabbak.

A bemutatót követően a Redmi K30 széria is csak két modellből állt, elsőként a Redmi K30S-el és a Redmi K30 5G-vel ismerkedhettünk meg. Majd ezek után érkezett a K30 Pro és hónapokkal később a többi készülék, mint például a Redmi K30 Pro Zoom vagy a Redmi K30 5G Racing. Valószínűleg idén is hasonlóra számíthatunk, az első körben A Redmi K40 és K40 Pro-ról rántják majd le a leplet, azt követően pedig érkezik majd a többi modell. Viszont a bemutató dátuma továbbra sem ismert, de a fentiekből adódóan valószínűleg nem sokat kell rájuk várnunk.

Ez is érdekelhet!
Érkeznek a hírek a Redmi K40 szériáról

Képeken tűnt fel az érkezőfélben lévő Redmi K40