Már biztosan érkezik a Huawei Mate 50 sorozat

huawei

A kínai vállalat hivatalosan is közzétette, hogy mikor kerül majd bemutatásra a Huawei Mate 50-es sorozat. Mutatjuk a részleteket a megjelenéssel kapcsolatban.

A Huawei az idei évben nem tétlenkedik, sorra mutatja az újabbnál újabb okostelefonokat a középkategóriától a prémium termékekig. Persze Google támogatottság még mindig nem megoldott, de az alternatívák folyamatosan növekszenek, így talán reménykedhet a cég a forgalom növekedésben.

A cégnek két prémium sorozata volt eddig, a Huawei P széria és a Huawei Mate széria. Utóbbi sorozat elég régen kapott már új tagot, viszont ez meg fog változni, ugyanis napokon belül megérkezhet majd Huawei Mate 50 sorozat. A forrás szerint érkezik a Huawei Mate 50E, Huawei Mate 50, Huawei Mate 50 Pro és Huawei Mate 50 Porsche Design is.

A napokban megjelent jelentések szerint Kínában szeptember 6-án kerülnek majd bemutatásra a termékek, amihez már rendes plakát kép is van, amin megtalálhatóak a bemutatással kapcsolatos információk. Az árazásról egyelőre még sajnos nincs hír, sem arról, hogy Európában meg fognak-e jelenni a termékek, viszont azt már tudjuk, hogy a Pro variánsban egy Kirin lapka fog dolgozni, míg a sima modellben a Snapdragon 888 SoC lapkakészlet.


Forrás