Már Európában is beszerezhető a Nokia 9 PureView

írta: Robi

A február végén bemutatott Nokia 9 az Egyesült Államokban már a hónap eleje óta kapható, de Európába még csak most kezd elérhetővé válni a készülék.


Ugyan a HMD Global hivatalos tájékoztatása szerint Európa csak áprilisban kapja majd meg a Nokia 9-et, ehhez pedig a nokia.com-on is tartják magukat, mivel a weboldalon továbbra is az áprilisi szállítási időpontok vannak feltüntetve. Ennek ellenére több európai oldalon felbukkant már az eszköz és sok helyen olcsóbban lehet megvásárolni mint a Nokia weblapján. Hollandiában például a Cool Blue és a bol 600 euróért árulja az 5 kamerás mobilt és (elvileg) már a mai napon megkapja aki rendel tőlük.

Ezeken kívül még a Német MediaMarkt és Saturn kívánatában is feltűnt a telefon, de itt már 630 euróért, 9-10 napos szállítási idővel. Az Amazonon is több országban rendelhető a Nokia 9 PureView, de csak március 20 után foghatja kezébe aki rendel és országonként szinten változó áron kínálják, ez 600-650 eurót jelent. Itthon egyenlőre még nem kaptahó az újdonság, de a fentiek alapján valószínűleg nem kell sokat várunk a hazai megjelenésre, már csak az ára kérdéses.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.