Már globálisan is elérhető a Xiaomi Redmi Note 12 sorozat

A kínai vállalat néhány napja Kínán kívül is bemutatta a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot, így van rá esély, hogy hamarosan az európai piacra is megérkezhetnek a termékek.

A Xiaomi a tavalyi év végén leplezte le a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot, ami Kínában hatalmas sikernek örvend, így elérkezettnek látták, hogy a globális piacon is elérhetőek legyenek a termékek.

A napokban hivatalosan is bemutatták a készülékeket Indiában, így ott már meg is vásárolhatóak. Persze azt nem tudni, hogy az európai piacra mikor érhetnek majd el, de ha tippelnünk kellene, akkor erre néhány hónapot még várni kell még.

Összesen három kiadás vált elérhetővé: Xiaomi Redmi Note 12 5G, Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G és Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G. Vélhetően ide is ezek a készülékek fognak majd megérkezni. Az alap modellben egy Snapdragon 4Gen1 SoC lapka munkálkodik, míg a Pro modellekben egy MediaTek Dimensity 1080.

Ami kiemelendő az a 200 MP-es főkamera a legerősebb modellben és a 120W-os gyorstöltés. Persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy már a sima kiadásban is egy 120 Hz képfrissítésű Samsung AMOLED kijelző kapott helyet.


Forrás