Már iOS-en is elérhető a Google Stadia

Egyes országokban kicsit hosszabb, de itthon rövid várakozást követően elérhetővé vált iOS-re és iPadOS-re a Google Stadia.

A Google még tavaly év végén jelentette be a Stadia játék streaming szolgáltatását, de csak a múlt héten érkezett meg hazánkba. Szokás szerint az Apple készülékein a startot követően nem volt elérhető az App Store szabályzata miatt, de egy hónapja ígéretet kaptunk arra, hogy rövid időn belül iOS-re is elhozzák a Stadiát. Nos, úgy tűnik, hogy erre csak eddig kellett várnunk. Igaz nem egy különálló alkalmazásként tudjuk futtatni hanem böngészőből, de ez nem akadálya a játékélménynek, egyedül a kicsi kijelző lehet zavaró, de egy iPad-en már elég élvezhető a dolog.

cyberpunk-iphone-11
Cyberpunk 2077 iPhone 11-en

A Stadia futtatásához iOS 14.3 vagy iPadOS 14.3 szükséges. Annak aki játszani szeretne mindenképpen érdemes beszereznie egy Google Stadia vagy egy Sony DualShock 4 esetleg egy Microsoft Xbox One kontrollert. A telepítést az alábbi linken lévő útmutató segítségével tudjátok végrehajtani.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.