Már itthon is megvásárolható a Xiaomi 12T sorozat

xiaomi

A kínai vállalat néhány hete mutatta be hivatalosan is a Xiaomi 12T sorozatot, aminek tagjai már Magyarországon is megvásárolhatóak. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről.

A Xiaomi tovább frissítette az új felső kategóriás sorozatát, amelyek közül itthonra is megérkezett a Xiaomi 12T okostelefon 8GB/128GB-os kiadásban, míg a Xiaomi 12T Pro 8GB/256GB-os kivitelben vásárolható meg a hivatalos forgalmazóknál.

Mindkét készülékről elmondható, hogy október 27-ig egy egyedi promócióban vásárolható meg a MediaMarkt üzletekben, ugyanis minden természetes személy ajándékba kap egy Xiaomi Mi Smart Air Fryer forrólevegős sütőt a készülékek mellé.

Érdemes kombináció viszont lehet, hogy valakinek épp egy ilyen termékre van szüksége és épp valamelyik Xiaomi okostelefonban gondolkodott. Persze azért mindegyik terméknek megvan ára, ugyanis a Xiaomi 12T modell 249.999 Ft, míg a Xiaomi 12T Pro modell 339.999 Ft. Mindkét ár jóval magasabb, mint amit az előd modelleknél láthattunk.

Hardveresen a Pro modellben egy Snapdragon 8Gen1+ SoC dolgozik, amit ki lehet emelni előnyként, emellett a hátlapon egy 200 MP-es főkamera kapott helyet, ami rendelkezik optikai képstabilizálással is. A sima modellben egy MediaTek 8100 lapka kapott helyet, itt pedig 108 MP-es a főkamera. Mindegyik készülék 120W-al tölt vezetékesen, viszont egyik sem tud vezeték nélkül tölteni, emellett a vízállósági tanúsítvány is elmarad, ami az ilyen értékű termékeknél komoly hiányosság.


Forrás