Már kapható Európában a Huawei Mate 50 Pro

A kínai vállalat nemrég bemutatott csúcskészüléke már Európában is megvásárolható, mi pedig mutatjuk, hogy mennyiért lehet beszerezni a terméket és hol lehet megvásárolni.

A Huawei néhány hete mutatta be a legújabb csúcskészülékeit, köztük a Huawei Mate 50 Pro okostelefont, ami kiderült, hogy Európában is megjelent a napokban. Hivatalosan Magyarországon még nem elérhető a termék, de néhány forrásból már be lehet szerezni durván 600.000 Ft körül, az Árukereső.hu adataiból kiindulva.

A készülék csak egy kivitelben érhető el, 8GB/256GB-os kiadásban, a belső tárhely viszont tovább bővíthető Huawei NM memóriakártyával maximum 256 GB-al. Hardveresen alapból Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozik a készülékben, viszont csak 4G-s kivitelben, mivel még mindig hatályban vannak a szankciók a céggel szemben.

Sajnos a Google szolgáltatások még mindig nem elérhetőek rajta, ettől függetlenül minden tekintetben egy prémium készülékről beszélhetünk. A kijelző egy 6,74 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panel, a termék rendelkezik IP68-as vízállósági tanúsítvánnyal, így 1,5 méter mélyen 30 percig kibírja édesvízben.

Az akkumulátor kapacitása 4700 mAh-es, amit vezetékesen maximum 66W-al lehet tölteni, vezeték nélkül pedig 50W-al. Mindezek mellett a sztereó hangzás is adott, így magas szinten élvezhetjük a tartalmakat a készüléken.


Forrás