Már Magyarországon is elérhető a Samsung Galaxy Z Flip

A Samsung legújabb összehajtható telefonja, a Galaxy Z Flip mind megjelenésével, mind innovatív funkcióival az önkifejezés egy új módját hozza el és segít megosztani a világgal a fontosnak tartott pillanatokat. Az Okos felvétel funkció a mesterséges intelligencia technológiájával választja ki a legjobb felvételt az automatikusan rögzített képek és videók közül, így a technikai beállítások helyett elég csak az élményre figyelni.


Az önkifejezés talán soha nem volta annyira fontos, mint az új évtizedben, hisz soha nem állt ennyi lehetőség az emberek rendelkezésére ahhoz, hogy megmutathassák magukat a világnak. 2020 elején már több mint egymilliárd felhasználója volt a legnagyobb képmegosztó közösségi oldalnak. A Samsung Galaxy Z Flip okostelefon lenyűgöző, összehajtható formatervezéssel és állványmentes használat mellett Okos felvétel móddal biztosítja mindenki számára a zökkenőmentes élménymegosztást a közösségi média felületein.

A közösségi média felhasználóinak száma tovább emelkedett, miközben az influencerek világa még több ember számára válik elérhetővé. A legnagyobb képmegosztó applikáció történetek szekcióját már világszerte 500 millióan használják naponta, az átlag felhasználó pedig 28 percet tölt el a felületet böngészve minden egyes nap. A felhasználók rengeteg tartalmat készítenek, így a lehető legjobb és legegyedibb készülékekre van szükségük napjaik dokumentálásához és munkájukhoz.

A különleges, összehajtható készülék zsanérjainak köszönhetően szinte bármilyen helyzetben stabilan az asztalra helyezhető, így nem szükséges külön állványt használni a professzionális minőségű képek és videók rögzítéséhez, amelyek a továbbfejlesztett kezelői felületen keresztül egyszerűen oszthatók meg bármely közösségi oldalon.

A kompakt púder méretű telefon különleges Tükör Lila és Tükör Fekete színekben érhető el, és akár egy színházi táskába is könnyedén belefér. A Galaxy Z Flip összecsukott állapotban is ellátja a felhasználót a legfontosabb információkkal, hisz apró külső kijelzőjén értesítések, üzenetek és telefonhívások is megjeleníthetők, miközben a külső kamerát használva szelfit is lehet készíteni a kompakt képernyővel.

Magyarországon a Samsung Galaxy Z Flip telefon 2020. február 21-től elérhető. A készülék a közösségi média felhasználói számára hasznos funkciókkal, és egyedi kialakításával a mindennapok stílusos kiegészítője lesz, amellyel mindig egyszerű a társaság középpontjába kerülni.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a [email protected] e-mail címen.