Már Magyarországon is fizethetsz Xiaomi okosóráddal

xiaomi

A kínai vállalat az Apple márkához hasonlót húzott, hiszen itthon is elérhetővé vált a saját fizetési megoldása okos eszközökön, a Xiaomi Pay.

crypto50

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi nem akar lemaradni a konkurenciától a viselhető eszközök tekintetében, hiszen Magyarországon is elérhetővé vált a Xiaomi Pay, amit a cég okosóráin lehet használni.

Ez Április 5-től érhető el itthon, először a K&H Bank-nál, emellett Curve agy Revolut kártya használatával is működik az érintéses fizetés.

Itthon, először az Apple szánta el magát arra, hogy elérhető legyen okosóráin és okostelefonján a mobilos fizetés az Apple Pay segítségével. Itt leginkább a viselhető eszközökön van a hangsúly, hiszen a legtöbb nagyobb Bank már rendelkezett mobilos fizetési lehetőséggel.

Az almás céghez tavaly év vége fele csatlakozott a Samsung is, ami a Google Pay-t hozta el okosóráin Magyarországra. Most pedig a Xiaomi is előállt saját megoldásával, aminek segítségével fel tudja venni a versenyt a konkurenciával. A kínai vállalat okostelefonjain viszont marad a Google Pay.

Eddig összesen három olyan eszközről tudunk, ami megkapta ezt a lehetőséget: a Xiaomi Band 6 NFC (itthon nagyon nehéz beszerezni), a Xiaomi Watch S1 és a Xiaomi Watch S1 Active okosóra, amik borsos áron nyitottak idehaza.


Forrás