Már Magyarországon is kapható a Huawei Nova Y70 okostelefon

A kínai vállalat nemrég egy új okostelefont dobott piacra, amit a középkategóriába szántak. A Huawei Nova Y70 már Magyarországon is megvásárolható, mi pedig mutatjuk, hogy mit tud a termék.

A Huawei már elég régen dobott piacra olyan okostelefont az európai fronton, köztük Magyarországon, ami az Y szériát erősíti és elérhetőbb áron vásárolható meg, mint a többi modell.

Sok ember számára még így is nagy hátrány, hogy nem támogatják ezek a készülékek a Google szolgáltatásokat, de már elég sok dolgot meg lehet oldani, külső forrásokból, így akik nem akarnak sokat költeni egy okostelefonra és szeretik a Huawei márkát, jó választás lehet majd nekik ez a készülék, ha tovább mérséklődik majd az ára.

A Huawei Nova Y70 itthon kék és fekete színben vásárolható meg 79.999 Ft-os nyitóáron. A MediaMarkt oldalán feltüntetett információ szerint a chipset nem ismert, így azt egyelőre még nem tudjuk, viszont a 4GB RAM és az 128GB belső tárhely adott, utóbbit pedig tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével további 512GB-ot.

Az akkumulátor egy méretes 6000 mAh-es telep, így az üzemidővel biztosan nem lesz gond, ezt pedig egy 22.5W-os gyorstöltővel lehet majd tölteni. A kijelző is méretes, a készülékházból kifolyólag, hiszen egy 6,74 colos HD+ felbontású IPS LCD panelt kapott meg a készülék. A hátlapon összesen három lencse található meg, egy 48 MP-es főkamera vezérletével.


Forrás