Már Magyarországon is kapható a Samsung Galaxy Tab S7 FE

s7 fe

A Samsung pár hete mutatta be legújabb S szériás tabletét, ami már itthon is kapható a hivatalos forgalmazóknál. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung egyre nagyobb hangsúlyt fektet a tablet piacra, ezt jól mutatja, hogy jó áron dobnak piacra csúcskészülékeket egyedi kialakítással és méretezéssel. Most egy 12,4 colos gépet kínálnak a felhasználók számára, erős hardveres képességekkel.

A készülék kijelző mérete csak úgy, mint a tavaly bemutatott Samsung Galaxy Tab S7+ 12,4 colos nagyságú. A felbontása FHD+, a típusa pedig TFT. Az előlapi kamera 5 MP-es, ami biztosítja a tökéletes videóbeszélgetéseket. A hátlapi kamera pedig 8 MP-es.

s7 fe

Itthon a Wifi verzió és az 5G variáns is kapható. Előbbi hardveresen egy Snapdragon 778G processzorral van felszerelve 4 GB RAM és 64GB tárhely társaságában. Utóbbi tovább bővíthető MicroSD memóriakártyával akár 1 TB-ig. Az 5G-s variánsban pedig egy Snapdragon 750G dolgozik.

Az akkumulátor brutális 10.090 mAh nagyságú, amit maximum 45W-os vezetékes töltővel tudunk feltölteni. Szoftveresen a legújabb Android 11 áll rendelkezésünkre.

A készülék támogatja a Samsung Dex módot, emellett Duál AKG hangszóróval van felszerelve Dolby Atmos támogatottsággal. A tablet kepés kezelni az S Pen-t és ez különben a csomag tartalmát is képezni.

A Samsung Galaxy Tab S7 FE WIFI jelenleg 239.899 Ft-os áron szerezhető be fekete, szürke és zöld színben a MediaMarkt üzleteiben, míg az 5G variáns 269.999 ft-ért.


Forrás