Már megtekinthető a Galaxy S21 előzetese

A Galaxy S sorozat kimagasló sikernek bizonyult a Samsung számára. Ezek a telefonok továbbra is minden évben a legkeresettebb Android zászlóshajók közé tartoznak. A Samsung az elmúlt években sok jelentős újítást mutatott be a szériával. Az eddigi ismeretek alapján a Galaxy S21, a Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra dizájnfrissítéseket, új belsőt és kamerafrissítéseket kap.

Amint közeledünk a Galaxy S21 piacra dobásához, a vállalat kiadott egy új előzetest, amely kiemeli e sorozat történetét, illetve elgondolkoztat, hogy mi várható a szériától.

Minden az eredeti Galaxy S-szel kezdődött 2010-ben. Jelentős fejlesztéseket hajtottak végre a későbbi modelleken, például a Galaxy S5 újdonságot hozott abban, hogy vízálló, majd a Samsung megújította zászlóshajó telefonjainak megjelenését és hangulatát a Galaxy S6 termékcsaláddal azáltal, hogy fém- és üvegszerkezetre váltott. A Galaxy S7 visszahozta a vízállóságot, míg a Galaxy S8-nál a kezdőképernyő gombját a nagyobb képernyők javára eltüntette a gyártó.

A Galaxy S10 tovább lépett az Infinity-O kijelzővel és a tervezés további finomításával. A 2020-as zászlóshajó, a Galaxy S20 felállás jelentős kamerabővítéseket és nagyobb kijelzőket hozott.

A jelentések szerint a Samsung egy virtuális bemutató eseményen, 2021. január 14-én mutatja be a Galaxy S21 sorozatot. A készülékek január vége előtt kerülnek forgalomba.

Szavazz 2020 legjobb csúcsmobiljára!