Már többen is megtapizták a Huawei P40 Pro-t

huawei-p40-pro-cover

A Huawei ma zárt ajtók mögött beszámolt arról, hogy a milyen fotós képességekkel rendelkezik majd a P40 Pro, aki pedig akarta meg is fogdoshatta a készüléket.


A mobiltelefon gyártó cégek többsége már bemutatta csúcsmobiljait, mint tudjuk hamarosan a Huawei is hasonlóra készül. Eddig csak sejteni lehetett, de a napokban megerősítették azt is, hogy március 26-án lesz a Huawei P40 széria bemutatója. A kiszivárgott információk alapján idén a megszokottnál több készülékkel kalkulálhatunk, elvileg érkezik egy Prémium változat is. A Huawei ma zárt ajtók mögött megmutatta néhány újságírónak, hogy milyen is lesz a P40 Pro. Persze azért teljes mértékben nem fedték fel az újdonságot, csak látatlanban lehetett megtapogatni. A Huawei hamarosan érkező zászlóshajóját egy úgynevezett “vak dobozba” tették, így tudták kivitelezni azt, hogy a telefon csak megfogni lehessen, de látni nem. A tapizásnak köszönhetően megerősítést nyert, hogy a kiszivárgott képeken látottakhoz hasonlóan valóban egy méretes kameraszigetet kap majd hátlapjára a P40 Pro.

Mindezek mellett egy rövid sajtótájékoztatót is tartottak, amiben ejtettek pár szót a telefonokra kerülő kamerarendszerről. Ennek kapcsán a Huawei szóvivője feldobta, hogy a sas akár három kilométerről is képes kiszúrni áldozatát. Gyaníthatóan ennek köze lesz a készülék zoomolási képességeihez. Valószínűleg valami hasonlóra számíthatunk majd amire a Galaxy S20 Ultra is képes. Azt azért kiemelték, hogy a mesterséges intelligencia ezúttal is közrejátszik majd a képek elkészítése során.

A tegnap egyébként kiderült, hogy a koronavírusra való tekintettel csak online fogják majd megtartani a 26-ára tervezett bemutatót.