Már tudjuk mikor jön a következő Pocophone

poco-cover

Már tavaly is vártuk a 2018 augusztusában bemutatott Pocophone F1 folytatását, most úgy néz ki, hogy már a következő hónapban megérkezhet.


Valószínűleg a Pocophone F1-et senkinek nem kell bemutatni. A Xiaomi almárkájának telefonja itthon is egy nagyon népszerű készülék volt, de globálisan is sikert könyvelhettek el utána. A múlt héten megtudtuk, hogy a Redmi-hez hasonlóan a Poco is különvált a Xiaomi-tól. Tehát ezentúl már egy független márkaként lesz majd jelen a piacon. A Pocophone F1 népszerűségéből kiindulva azt gondoltuk, hogy 2019-ben nem marad majd folytatás nélkül a széria, de mint tudjuk ez végül nem így lett. Egy ideje azonban ismét felröppentek a pletykák arról, hogy érkezni fog a következő Poco mobil és most végre a gyártótól is kaptunk egy kis megerősítést.

poco

A Poco egy Twitter bejegyzés kereten belül árulkodott arról, hogy mikorra várható a következő telefonjuk. A közösségi oldalon egy képet tettek közzé melynek közepén a következő mondat látható: We will launch our new phone next mouth. Valószínűleg aki rendelkezik egy kis angol tudással már tudja is miről van szó. A következő hónapban fogják elindítani a következő telefonjukat.

Az érkezőfélben lévő modellről nem igazán tudunk sokat. Már ha valóban csak egy telefonról van szó, ugyanis azt is lehetett hallani, hogy három készülékkel is előállhat a Poco ebben az évben, bár ez eddig csak pletyka szinten merült fel. Egy biztos, a Pocophone F1-hez hasonlóan valószínűleg a következő Poco mobilt is az ütős hardver és a baráti ár fogja jellemezni. Az elkövetkezendő hetekben pedig biztosan szivárognak majd az információk a telefonnal kapcsolatban.

A Xiaomi-tól független márkává vált a Poco

Három Pocophone mobil is jöhet idén