Már úton van a Samsung Galaxy M31 Prime Edition

galaxy-m31-prime-cover

Napokon belül egy újabb taggal bővül a Samsung Galaxy M sorozat. A termékcsalád legújabb tagja a Galaxy M31 Prime Edition néven fog érkezni egyetlen apró újítással és két új szolgáltatással.

A hardverspecifikációkat tekintve semmi újat nem hoz az M31 Prime Edition. A megjelenítő maradt a 6,4 hüvelykes Full HD+ felbontású AMOLED panel a felső sávban lévő 32 megapixeles előlapi kamerával. A hátlapon lévő négy modul is változatlan, ami azt jelenti, hogy van egy 64 megapixeles elsődleges szenzor, egy 8 megapixeles széles látó, valamint két 5 megapixeles kamera, melyek közül az egyik makró a másik pedig mélységérzékelő.

A számítások végrehajtásáról a Samsung Exynos 9611 processzora gondoskodik, mellé 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kapunk. Az akkumulátor kapacitása 6000 mAh, amit 15 wattos gyorstöltéssel táplálhatunk. Ami megkülönbözteti a Galaxy M31 Prime Edition-t az alap M31-től az, hogy Iceberg Blue színben lehet kapni és 3 hónapos Amazon Prime előfizetést kapunk a készülék mellé. Valamint rendelkezik egy “Always On” Amazon alkalmazással amit jobbra csúsztatva a kezdőképernyőn találhatunk meg. Ezen kívül van még egy előre telepített mappája is, amiben az összes Amazon alkalmazást elhelyezték.

A fentiekből adódóan valószínűleg felesleges várni a globális verziót, de ennyi változtatás tükrében talán nem is bánja ezt annyira senki sem. A készülék ára egyébként átszámítva körülbelül 70 ezer forint lesz.