Már úton vannak az Essential Phone PH-1 modellek

Már nem az első alkalommal csúszik az Andy Rubin mobiljának kiszállítása, most azonban úgy tűnik, hogy még a hónap utolsó napján megkaphatják az előrendelők a készüléket.


A nagy hipe ellenére nem igazán mentek eddig jól a dolgok az Essential-nál, az Android egyik alapítójának arcával “egybeolvadt” cégnél, ugyanis több vezető is távozott az elmúlt hónapokban. A sorozatok csúszásokról nem is beszélve. Amikor május végén először hallottunk a telefonról, akkor azt mondták, hogy egy hónap múlva már kezükben foghatják az előrendelők, majd ez után azt is lehetett hallani augusztus közepén, hogy 7 nap múlva megérkezik, de mint azt tudjuk még jelenleg sincs éppen így.

A jelenlegi legfrissebb információ ezúttal már nem az Essential-tól származik, hanem a mobilt kézbesítő cégtől. Többen már kaptak e-mailt arról, hogy augusztus 31-én fogják nekik kiszállítani az előrendelt eszközt, van olyan is ki már az aznapra tervezett show előtt magához veheti az újdonságot. Mivel a futár cég nagy valószínűséggel nem küld ezzel kapcsolatos fals információkat az ügyfeleinek, ezért szinte már biztosra vehetjük, hogy augusztus 31-én többen is átvehetik a PH-1-et.