Március 17-én jön a Honor Magic 4 Ultimate Edition

honor

A kínai vállalat napokon belül egy újabb okostelefont dobhat piacra Honor Magic 4 Ultimate Edition néven, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről.

crypto50

A kínai vállalat hivatalos megerősítések szerint, március 17-én fogja bemutatni a Honor Magic 4 Ultimate Edition készüléket. A cég nemrégiben már leleplezte a Honor Magic 4 és Honor Magic 4 Pro készüléket, most pedig piacra dobják a sorozat legerősebb tagját.

Állítólag ez a termék is a kínai piacon lesz elérhető egyelőre, azt viszont nem tudni, hogy más régiókban is kapható lesz-e a termék. A megjelent plakát képekből arra lehet következtetni, hogy nagyobb kameraszenzorral jöhet a legerősebb tag, de azt nem részletezik, hogy pontosan milyen szenzor.

honor

A forrás úgy véli, hogy egy nagy méretű Sony érzékelő kaphat helyet a telefonban, a többi kamra viszont megegyezhet azzal, amit a Pro verziónál kaptunk. Mindemellett a többi specifikáció is maradhat, apróbb változásokkal. Sajnos azt nem fedik fel, hogy pontosan milyen változásokkal.

Ami szinte garantálható, az a Snapdragon 8Gen1 SoC lapka, valamint minimum 12 GB RAM. Legerősebb modellhez híven maradhat az IP68-as vízállósági tanúsítvány is, valamint a vezeték nélküli töltés. Talán arra is lehet esély, hogy az Ultimate kiadás egy még gyorsabb töltést kaphat meg, viszont ezek egyelőre csak találgatások.


Forrás