Mától Magyarországon is elérhető a Galaxy S20 széria

Évente több mint 1 billió digitális fénykép készül világszerte, ezek 80 százaléknál is nagyobb részét mobilokkal készítik. A folyamatosan fejlődő kameratechnológiának köszönhetően már egyes okostelefonokban is megtalálhatók professzionális kameramegoldások. A Magyarországon március 13-tól elérhető Samsung Galaxy S20 sorozat készülékeivel a felhasználók a fotózás és a videofelvétel teljesen új módját ismerhetik meg.


A mobilkamerák sokoldalúságának köszönhetően az okostelefonokkal ma már nem pusztán egyéni felhasználásra szánt tartalmak készíthetők, de egyre több professzionális videót vagy fotót is ezekkel készítenek. A népszerű amerikai showműsor, a Tonight Show 2019. március 25-i epizódját Samsung készülékkel rögíztették, Magyarországon pedig többek között Péterfy Bori és a Hősök közös videoklipje forgott telefonon.

A Samsung Galaxy S20 sorozat tagjai a lehető legmagasabb szintet hozzák el a mobilos
tartalomrögzítés terén. A széria továbbfejlesztett kamerarendszerével nincs szükség
hosszas módosításokra a képek elkészítése után, a tökéletes beállításokat a mesterséges
intelligencia alapú okos felvétel funkció segít kiválasztani. A szuperstabil felvétel móddal és az S20 széria zoomolási képességeivel pedig a rövid mémektől a hollywoodi filmekig minden műfajban kipróbálhatják magukat a felhasználók.

„Naponta több mint százmillió fotó kerül fel az Instagramra. Szakértők szerint 2022-re, a
2018-as adatokhoz képest négyszer több videót rögzítenek majd a felhasználók. A felhasználók okostelefonokkal mesélik el a nem mindennapi történeteiket, így amikor új készülék vásárlására kerül sor, az egyik legfontosabb tényező a kamera minősége – mire képes és mennyire egyszerű a használata. A Galaxy S20 család érkezését már az előrendelési időszakban hatalmas érdeklődés övezte, és most eljött az idő, hogy a vásárlók a kezükbe vegyék, és még magasabb szintre emeljék a fotók és videók készítését.” mondta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.galaxy-s20-szeria

A Samsung Galaxy S20 széria készülékei 2020. március 13-tól vásárolhatók meg a hazai
üzletekben. A Galaxy S20 Kozmosz Szürke, Kék Felhő és Rózsaszín Felhő, a Galaxy S20+
Kozmosz Szürke, Kozmosz Fekete és Kék Felhő, a Galaxy S20 Ultra pedig Kozmosz Szürke és Kozmosz Fekete színekben lesz elérhető. Magyarországon a Galaxy S20 4G 324 990 Ft- os, a Galaxy S20+ 4G 359 990 Ft-os, a Galaxy S20+ 5G 394 990 Ft-os és a Galaxy S20 Ultra 5G 484 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érkeznek.