McLaren Edition-t kapott a OnePlus 6T

írta: Robi

A OnePlus és a McLaren partnerszerződésének köszönhetően a mai napon bemutatták a 6T limitált szériás változatát, ami több újdonságot is kapott az alapmodellhez képest.


Pár héttel ezelőtt bukkant fel a OnePlus weboldalán, hogy valamire készül a sportautó gyártóval karöltve, melynek most meg is kaptuk az eredményét. A OnePlus 6T McLaren Edition-ben ugyan azt a Snapdragon 845 processzort találjuk mint az alap változatban, és természetesen a megjelenítő mérete és felbontása sem változott, tehát továbbra is egy 6,41 hüvelykes 1080 x 2340 felbontású Optic AMOLED panel áll rendelkezésünkre.

A memóriakiosztás terén azért már vannak apróbb módosítások, mivel a McLaren Edition-t 256 GB-os tároló mellett 10 GB RAM-al tudjuk beszerezni. Illetve a OnePlus bejelentette a Dash Charge utódját a Warp Charge-ot, ami az újdonsággal együtt debütált. Az új töltési funkciónak köszönhetően egy 50W-os töltőt kapunk és elvileg 20 perces töltéssel egy egész napot bír ki a telefon, ez 20 perc alatt 50%-os töltést jelent. Az egyenlőre nem tisztázott, hogy az új töltő képes-e az alap OnePlus 6T-t is ilyen gyorsan tölteni.

Természetesen a dizájn is változott, a hátlapot karbonra cserélte a OnePlus, melynek szélei papaya narancssárga festést kaptak, a hátlap alsó részén pedig ott díszeleg a McLaren logója. Szokás szerint új témákat is kaptunk, a mobil kamerái azonban változatlanok és az ujjlenyomat olvasót szintén a hátlapon találjuk. Az ára 699 euró lesz, tehát drágább mint a sima OnePlus 6T, de ezt már megszokhattunk az autómárkákhoz kötött mobiloktól, de még így is olcsóbb mint a hasonló cipőben járó Porsche Design Mate RS vagy az Oppo Find X Lamborghini kiadására.

forrás: oneplus