Még be sem mutatták, de már előrendelhető a Lenovo Legion

lenovo-legion-cover

Ugyan a Lenovo Legion gamer telefon bemutatója még csak egy hét múlva lesz, de közvetlenül a gyártótól már most előrendelhetjük a készüléket.

A Lenovo július 22-én fogja bemutatni első játékokra szánt mobiltelefonját a Legion-t, ami így egy napon fog debütálni a rivális Asus ROG Phone 3-mal. Már elég sokat tudunk az érkezőfélben lévő eszköz hardvereiről, de most a Lenovo oldala pár kulcsfontosságú specifikációt is megerősített. Ugyan a 90 wattos gyorstöltésben eddig kételkedtünk, de a gyártó weboldalán már ez van feltüntetve. Valószínűleg nem esnének abba a hibába, hogy miután a felhasználók előrendelték és hozzájuk került a mobil, akkor derül ki, hogy nem is támogatja a 90 wattos gyorstöltést.

Megerősítést nyert továbbá a Snapdragon 865+ lapka is, bár azt eddig is tudtuk, hogy ez a rendszerchip kerül majd a Lenovo Legion motorháztetője alá. A fentieken kívül a 144 Hz-es képfrissítési frekvenciát is kiemelték, illetve megtudtuk azt is, hogy a július 22-én lezajló bemutató követően kerülhet az előrendelők kezébe a Legion. Méghozzá egy nagyon dizájnos díszdobozban kapják majd meg az eszközt az előrendelők, amiben a mobilon és a hozzá tartozó kiegészítőkön kívül még egy ajándék pólót is találnak majd. Azt azért fontos megemlíteni, hogy első körben csak a kínai lakosok tudják előrendelni a készüléket, remélhetőleg a bemutató követően rövid időn belül a globális piacon is elérhetővé teszi az újdonságot a Lenovo.