Még ebben a hónapban érkezik a Mirror Blue OnePlus 7

A OnePlus 7 széria lassan két hónapja mutatkozott be, a Pro variáns színpalettája azóta már bővült és napokon belül a OnePlus 7 is beszerezhető lesz Mirror Blue változatban.


A legújabb OnePlus mobilok népszerűsége még mindig töretlen. A OnePlus 7 Pro a múlt hónap végén már Almond fantázianévre keresztelt színben is elérhető lett. Most pedig a kisebb modell színfelhozatalán bővít a gyártó. Az eddig csak Mirror Gray színben beszerezhető OnePlus 7 ugyanis július 15-től már kék színben is megvásárolható lesz. A Mirror Blue OnePlus 7 az első körben csak az amazon India kínálatában lesz beszerezhető, de biztosra vehetjük, hogy rövid időn belül globálisan meg lehet vásárolni. Amit még érdemes tudni róla, hogy kizárólag 6/128 GB-os változatban tudjuk majd beszerezni.

A többi hardverspecifikáció változatlan marad. Tehát továbbra egy 6,41 hüvelykes Full HD+ felbontású kijelzőt tapicskolhatunk. A számítások elvégzéséról pedig a már megszokott Snapdragon 855 csúcslapka gondoskodik. A Mirror Blue OnePlus 7 hátlapján 48+5 megapixeles kamerákat találunk. Az előlapon lévő apró szenzorsziget pedig egy 16 megapixeles szelfi modulnak ad helyet. Az akkumulátor mérete 3700 mAh, melyet 20W-os gyorstöltéssel tudunk táplálni.

Azt nem tudni, hogy az amazonon induló promóciót követően mikortól kerül majd fel a gyártó honlapján lévő kínálatba is a kék színben OnePlus 7. Bízunk benne, hogy hamarosan, mivel elég gyér jelenleg a színválaszték.