Még erősebb processzort kap a Huawei Mate 50 sorozat?

A napokban egy új szivárgás jelent meg a kínai vállalat hamarosan debütáló készülékeivel kapcsolatban, ami szerint erősebb lapkát kaphatnak majd meg, mint ahogyan azt eddig sejtettük.

A Huawei már hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember 6-án mutatják majd be Kínában a Huawei Mate 50 családot, ami összesen négy tagot fog majd magába foglalni. Bemutatkozik a Huawei Mate 50e, a Huawei Mate 50, a Huawei Mate 50 Pro és a Huawei Mate 50 Porsche Design okostelefon is.

Eddig a szivárgások arról szólta, hogy az E modell egy Snapdragon 778G processzort kaphat majd meg, a sima modell egy Snapdragon 888 4G lapkát, míg a Pro és a Porsche Design egy még meg nem jelent Kirin 9000S lapkát.

Úgy tűnik, hogy ez az állítás megdőlni látszik, ugyanis a napokban egy új felvetés látott napvilágot ezzel kapcsolatban.

Egy szivárogtató azt állítja a forrás szerint, hogy egy új Snapdragon 8Gen1 SoC 4G lapka fog majd helyet kapni az új modellekben. Lehetséges, hogy az Huawei Mate 50E modellben nem ez a lapka fog dolgozni főleg, ha ez lesz a költséghatékony kiadás. Persze még az sem biztos, hogy a Pro modellnél lemondanak a saját gyártású lapkáról, így meg kell várnunk a hivatalos bemutatót a pontos információ érdekében.


Forrás